Suomalaista sähkönjakelua taidolla

Ajankohtaista

Pörssitiedote: Harju Elekter fuusioi suomalaiset tytäryhtiönsä


29.01.2020

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

 

Harju Elekter fuusioi konserniin kuuluvat suomalaiset tytäryhtiönsä Finnkumu Oy:n, Kiinteistöyhtiö Ulvilan Sammontie 9 Oy:n ja Satmatic Oy:n yhdeksi juridiseksi yhtiöksi tämän vuoden aikana. Fuusion tarkoituksena on virtaviivaistaa myynnin ja markkinoinnin sekä johdon koordinointia konsernin suomalaisissa tytäryhtiöissä. Sulautumisen jälkeen konsernin tytäryhtiö nimitetään Harju Elekter Oy:ksi.

 

Harju Elekter -konsernin voimakkaana jatkunut laajeneminen, uusien markkina-alueiden haltuunotto ja tytäryhtiöiden vahvistunut integraatio ovat lisänneet kykyämme tarjota asiakkaillemme yhä kehittyneempiä suunnittelun, teknisten ratkaisujen, avaimet käteen -projektien ja tukipalveluiden kokonaisuuksia.

 

Tällä hetkellä, alkuvuonna 2020, Harju Elekter -konserniin kuuluu jo 12 yritystä. Kilpailukykymme parantamiseksi entisestään kaikki tytäryhtiöt integroidaan Harju-brändin ja -logon alle vuoden 2021 alkuun mennessä.

 

Fuusio ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä vaan mahdollistaa entistäkin paremman ja laajemman palvelun. Myös yhteyshenkilöt, toimipisteet ja yhteystiedot pysyvät ennallaan.

 

Harju Elekter- konserni on yksi Baltian maiden johtavista sähkö- ja automaatiotaloista. Myös Skandinaviassa se on yhä tunnetumpi ja arvostetumpi toimija. Sen päätoimiala on sähköenergian jakeluun ja teollisuuteen tarvittavien automaatiolaitteiden kehittäminen, valmistus ja myynti. Harju Elekter Groupin tehtailla Virossa, Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa työskentelee noin 800 asiantuntijaa. Vuoden 2019 ensimmäisten yhdeksän kuukauden aikana konsernin myyntitulot olivat 112,2 miljoonaa euroa. AS Harju Elekterin osakkeet on listattu Tallinnan pörssin (Nasdaq Tallinn) päälistalla.

 

Aiheeseen liittyvän pörssitiedotteen voit lukea oheisista linkeistä:

https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=919192&messageId=1158332

 

Kunnioittaen,

Jan Osa CEO / Toimitusjohtaja

Satmatic Oy & Finnkumu Oy


Takaisin uutisiin